O nama

Nekadašnja grupacija INTEREL, koju su sačinjavale tvrtke INTEREL d.o.o., GJURETEK d.o.o. i obrt INTEREL, danas su objedinjene u tvrtku GJURETEK d.o.o., koja je prisutna na tržištu Republike Hrvatske i regije već trideset godina.
U godini osnivanja 1989., tvrtka INTEREL, bila je prva specijalizirana tvrtka na području bivše Jugoslavije za pružanje usluga servisiranja i prodaje opreme za banke i druge ustanove koje prometuju papirnatim i kovanim novcem.

Osnivač tvrtke, vlasnik i direktor je Josip Đuretek, ing. el.  koji je postigao da se grupacija profilira kao lider na području bankarske opreme u Republici Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, a sve sa ciljem širenja i na ostale države u regiji, te osnivanja međunarodne tvrtke.

U ponudi nudimo bankarsku opremu najpoznatijih svjetskih proizvođača iz Europe, Amerike, Japana, Tajvana, Kine, Koreje i drugih zemalja, te je za većinu proizvoda i ekskluzivni zastupnik.

Tvrtka „GJURETEK d.o.o.“ specijalizirala se za sve segmente koji čine bankarsku opremu, uz veliku ponudu visokokvalitetnih uređaja, koje možete naći u pregledniku PONUDA. Glavna prednost pred konkurencijom je pružanje kvalitetne i brze servisne usluge. Visoko stručni i educirani radnici otklonit će svaki kvar u najkraćem roku kako Vaš posao ne bi trpio.

Glavni nam je prioritet ponuditi Vam uređaje, koji su se kroz naše dugogodišnje iskustvo pokazali da su visokokvalitetni i da se rijetko kvare. Istovremeno to znači i smanjenje Vaših troškova!

Svake godine djelatnici tvrtke prisutni su na renomiranim svjetskim sajmovima bankarske opreme, kako bi održali korak s razvojem i novitetima u sektoru. Naša informiranost i stručnost omogućuje nam da Vam u svakom trenutku možemo ponuditi uređaje i opremu koja će zadovoljiti Vaše specifične potrebe.

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!
Garantiramo brži protok novca, što ujedno znači i uštedu vremena, i prije svega osmijeh na Vašem licu!

Gjuretek d.o.o.
Medpotoki 2, 10000 ZAGREB
MB: 3527417
Registracijski broj (MBS): 080286803
OIB: 92682948756
Rješenje Trgovačkog suda u Zagrebu br. TT-08/8250-2
Temeljni kapital 29,000.00 HRK uplaćen je u cjelosti.
Vlasništvo: privatno
Josip Đuretek, ing. el., vlasnik i direktor

POLITIKA KVALITETE
Strateški cilj tvrtke Gjuretek d.o.o. je zadovoljiti zahtjeve kupca u namjeri učvršćenja i razvoja tržišnog položaja prepoznatljive tvrtke u svojoj djelatnosti u Hrvatskoj i široj regiji. Svaka isporuka uređaja i obavljena usluga mora biti preporuka za slijedeći posao. Primjenom metoda mjerenja i analiziranja ispunjenja zadovoljstva kupca, Gjuretek d.o.o. prati djelovanje Sustava upravljanja kvalitetom sa svrhom trajnog poboljšanja poslovanja temeljenog na procesnom pristupu upravljanja prema normi ISO 9001:2008.

Upravljanje kvalitetom je trajan proces, koji obuhvaća čitavu organizaciju i sve funkcije u poduzeću. Stoga je postizanje i unapređivanje kvalitete moguće samo uz sudjelovanje svakog zaposlenog primjereno njegovoj funkciji i poslu. Podizanje nivoa zadovoljstva kupaca, u specifičnoj djelatnosti plasmana opreme za obradu novca, vrši se u nuđenju novih, modernijih i razvijenijih uređaja koji se pojavljuju na svjetskom tržištu, izradu novih SW prilagođenih potrebama kupaca te u poboljšanju kvalitete usluge servisa i održavanja. U tu svrhu Uprava tvrtke potiče kreativnost, inicijativu i odgovornost svih zaposlenih te osigurava sredstva za njihovo obrazovanje.

Polazeći od opredjeljenja da je kvaliteta strateški zadatak i odgovornost Uprave, Uprava temeljem politike kvalitete jednom godišnje donosi ciljeve kvalitete i nadzire njihovo provođenje. U svim procesima u poduzeću razvijaju se postupci preventive i stalnog unapređenja kvalitete poslovanja.

Obaveza Uprave je upoznati sve zaposlene u poduzeću s politikom i ciljevima sustava upravljanja kvalitetom, a obaveza svih zaposlenih je da svojim djelovanjem trajno pridonose unapređenju i poboljšanju kvalitete.